Tilbygning til hus

Tilbygning til alle typer huse i solide kvalitetsmaterialer

Drømmer du om nogle ekstra kvadratmeter, men har ikke lyst til at flytte?

Så kan en tilbygning til dit hus, måske være den rette løsning for dig.

Hos Hansen Entreprenør ApS tilbyder vi tilbygninger til alle hustyper, store som små. Vi har mange års erfaring fra branchen, og kan være behjælpelige med jord, støbe, kloak og belægningsarbejde både ved tilbygning men også nybyggeri. Vi betjener kunder i Århus, Odder, Horsens, Skanderborg og omegn.

Få en skræddersyet tilbygning efter din smag

Har du en ambition om renovering af hus eller måske ombygning af parcelhus? Så er der mange muligheder for, at skræddersy din nye tilbygning, så den passer ind i det eksisterende byggeri og lever op til bygningsreglementet. Det er et godt alternativ til dig, der gerne vil have et større hus, men som ikke er interesseret i at flytte. Byg en udestue eller et andet rum, som giver dig lige præcis den plads, du mangler.

Hvad koster en tilbygning?

En tilbygning i træ, en tilbygning til sommerhus og en glastilbygning, er tre eksempler på nogle af de muligheder der er med tilbygninger. Derfor er priserne også vidt forskellige.

Hvad koster en tilbygning på 30 kvm og en på 40 kvm? Priserne varierer alt efter, om der er tale om en almindelig tilbygning, eller om der skal være en 1. sal, et badeværelse og så videre.

Vi har konkurrencedygtige priser, men prisen afhænger selvfølgelig meget af valget af materialer.

Kontakt os og få en konkurrencedygtig pris

Søger du en kompetent entreprenør, der kan stå for jord, støbe, kloak og belægningsarbejde på din tilbygning. Så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit byggeprojekt. Vi giver gerne kompetent rådgivning samt et uforpligtende tilbud på din kommende tilbygning.

Kontakt os for et tilbud på telefon (+45) 21 71 31 51 eller skriv til os på e-mail kontakt@hansenentreprenoer.dk.

Har du spørgsmål? Send en besked!

For yderligere information, så skriv til os via vores kontaktoplysninger eller vores formular.

(+45) 21 71 31 51
kontakt@hansenentreprenoer.dk