Kloakseparering

Kloakseparering – adskiller regnvand og spildevand ✔

Har du fået påbud fra kommunen om kloakseparering?

Så kan vi hos Hansen Entreprenør ApS hjælpe dig. Vi er autoriseret kloakmester med mange års erfaring indenfor separatkloakering for både private, erhverv og det offentlige.

Vi er specialister i kloakarbejde, og kan løse stort set alle typer kloakopgaver i Århus, Odder, Horsens, Skanderborg og omegn.

Hvad er separatkloakering?

Ældre kloaknet, der ikke er dimensioneret til nutidens udfordringer, klimaforandringer og befolkningstilvækst forårsager en større overbelastning. Det kan give ulækkert og ildelugtende kloakvand i og omkring din bolig samt ved kysterne, vandløb og overløb til søer.

Separatkloakering adskiller regnvand og spildevand, og er en autorisationskrævende opgave, der kun kan udføres af en autoriseret kloakmester.

Når man får udført en kloakseparering, adskilles spildevandet fra regnvandet og får hver deres kloakledning. Omlægningen gør, at spildevand fra køkken, toilet, bad m.m, bliver ledt ud gennem kloaksystemet til et renseanlæg. Hvorimod dræn- og regnvand fra din grund bliver ledt ud gennem et nyt system, til naturen i søer og vandløb, i stedet for at belaste kloaknettet.

Hvorfor vælge separatkloakering?

Der er mange gode formål ved at få at få en kloakseparering, som både kan gavne den private forbruger, for ikke mindst at nævne miljøet.

Formålet med en kloakseparering:

  • Undgå forurening af vandløb, søer og havet som udgør en sundhedsrisiko for mennesker og dyr
  • Aflaste renseanlæggene, og adskille regnvand og spildevand
  • Minimer risikoen for oversvømmelser i boligområder og af veje
  • Reducerer risikoen for oversvømmelse af kældre

Din autoriseret kloakmester i Århus, Odder, Horsens, Skanderborg og omegn

Har du brug for en autoriseret kloakmester? Så står vi klar til at hjælpe dig med kloakseparering eller andre typer af kloakarbejde. Kontakt os og få mere information om hvad vi kan gøre for dig, eller få et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon (+45) 21 71 31 51 eller skriv til os på e-mail kontakt@hansenentreprenoer.dk.

Har du spørgsmål? Send en besked!

For yderligere information, så skriv til os via vores kontaktoplysninger eller vores formular.

(+45) 21 71 31 51
kontakt@hansenentreprenoer.dk