Flisebelægning

Flisebelægning efter dine ønsker og økonomi

Flisebelægning i høj kvalitet

Hos Hansen Entrep​renør ApS tilbyder vi flisebelægning i høj kvalitet til private og erhverv i Århus og opland herunder Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Solbjerg, Mårslet Malling, Beder m.m. Vi kommer også gerne til Odder, Horsens og Skanderborg.

​Har du brug for professionel lægning af fliser i eksempelvis en indkørsel, terrasse eller din have, har du mulighed for at vælge imellem mange typer af belægning.

Vi har mange års erfaring med flisebelægning og kan som erfaren entreprenør rådgive og planlægge i samarbejde med dig i forhold til at imødekomme dine ønsker, krav og behov. Har du planer om flisebelægning i haven, måske nogle gangstier eller noget helt tredje, giver vi gerne et godt tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Grundig og professionel flisebelægning

Flisebelægning kan have såvel praktiske formål som udseendemæssige. Det ser flot ud at have fliser i indkørslen, på terrassen og i haven, hvis man ikke ønsker at ødelægge græsplænen ved at betræde den. Her kan vi hjælpe med at give inspiration, vejlede om valg af materialer og i det hele taget med udformningen af projektet.

Vil du være sikker på at få udført et flot stykke arbejde og få et nydeligt slutresultat, varetager vi gerne det hele for dig. Du skal blot beslutte dig for, hvordan det skal se ud samt vælge belægning. Så tager vi os af resten. Vi har gode priser på flisebelægning, så du kan få en løsning, der også matcher din økonomi.

Kontakt os for en pris på din belægning

Vil du høre mere om dine muligheder, eller ønsker du en pris på din kommende flisebelægning, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en snak med dig om dine ønsker, så du får den løsning, der lever op til dine behov og forventninger.

Du kan enten ringe på telefon (+45) 21 71 31 51 eller skrive til vores e-mail kontakt@hansenentreprenoer.dk. Vi kører også gerne til Solbjerg, Malling og Beder eller andre steder i Århus-området.

Har du spørgsmål? Send en besked!

For yderligere information, så skriv til os via vores kontaktoplysninger eller vores formular.

(+45) 21 71 31 51
kontakt@hansenentreprenoer.dk