Jord og beton

Beton og jordarbejde

Vi udfører mange opgaver indenfor betonarbejde

Hansen Entreprenør udfører mange opgaver indenfor betonarbejde ved erhvervsbyggerier og boligbyggerier. Fra støbning af fundamenter til etablering af gulve, støttemure med mere. Vi står også til rådighed ved mindre opgaver som reparation af kældergulve eller sokler og ved etablering af trapper eller mure.

Vi tilbyder desuden hjælp til alle former for jordarbejde. Fra afrømning af muld til terrænregulering og udgravninger til kælderareal med mere.

Vi har ligeledes de rette kompetencer til at varetage forskellige former for jordarbejde.

Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Erfarne håndværkere med indgående kendskab

Alt arbejde med beton kræver erfarne håndværkere med indgående kendskab til metoder, værktøjer og materialer. Derfor kan du trygt vælge os, hvis du skal have løst en opgave, der involverer betonarbejde. Dette gælder, uanset om du mangler hjælp til opbygning af fundament ved dit sommerhus eller støbning af betongulv i din garage.

Kvalitet og kompetence er nøgleordene i vores arbejde, som vi udfører for private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Du kan derudover forvente konkurrencedygtige priser, når vi udfører støbning af fundament til dit nye hus eller dit nye skur.​

Få et tilbud på jordarbejde

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på støbning af fundament eller jordarbejde. Hos os er du sikret kvalitetsarbejde til en god pris. Vi overholder vores aftaler og rydder altid op efter os selv.

Du kan ringe til os på (+45) 21 71 31 51 eller skrive på kontakt@hansenentreprenoer.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Har du spørgsmål? Send en besked!

For yderligere information, så skriv til os via vores kontaktoplysninger eller vores formular.

(+45) 21 71 31 51
kontakt@hansenentreprenoer.dk