Støbning af fundament

Støbning af fundament til alle byggeri typer

Mangler du professionel hjælp til støbning af fundament?

Så kan vi hjælpe dig, uanset om du skal har brug for et nyt fundament til din bolig, til tilbygningen, sommerhuset, skuret, garagen eller noget helt andet.

Fundamentet er en utrolig vigtig del af en bygning. Det er den del, som bærer vægten og som sørger for, et sikkert bygningsværk der står stabilt. Det er derfor altafgørende, at et fundament bliver udført helt korrekt.

Hos Hansen Entreprenør ApS har vi mange års erfaring inden for både jord- og betonarbejde, og kan løse en bred vifte af opgaver indenfor betonarbejde ved erhvervs- og boligbyggerier. Alt fra støbning af fundamenter til etablering af gulve, støttemure med mere.

Vi giver også gerne kompetent rådighed ved mindre opgaver som reparation af kældergulve, eller sokler og ved etablering af trapper eller mure.

Vi garanterer høj kvalitet ved støbning af fundament ✔

Alt arbejde med beton kræver erfarne håndværkere, med indgående kendskab til metoder, værktøjer og materialer. Derfor kan du trygt vælge os, hvis du skal have løst en opgave, der involverer betonarbejde.

Vi har mange års ekspertise inden for faget, og går ikke på kompromis med kvaliteten af håndværket og service. Vi overholder altid vores aftaler og rydder op efter os selv.

Få et tilbud på støbning af fundament i Århus, Odder, Horsens, Skanderborg og omegn

Kontakt os for at få mere information, eller for at få et uforpligtende tilbud på støbning af fundament. Hos os er du sikret kvalitetsarbejde til en god konkurrencedygtig pris.

Du kan ringe til os på (+45) 21 71 31 51 eller skrive på kontakt@hansenentreprenoer.dk , så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi befinder os i Odder, men udfører også arbejde for private husejere, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner, i Århus, Horsens, Skanderborg og omegn.

Har du spørgsmål? Send en besked!

For yderligere information, så skriv til os via vores kontaktoplysninger eller vores formular.

(+45) 21 71 31 51
kontakt@hansenentreprenoer.dk