Kloakmester

Autoriseret kloakmester med mange års erfaring ✓

Har du brug for autoriseret kloakarbejde? Så kan vi hjælpe dig

Hansen Entreprenør ApS er en autoriseret kloakmester, med mange års erfaring indenfor alle typer af kloakarbejde for private, erhverv og det offentlige.

Vi er specialister i kloakarbejde og kloakservice til eksempelvis kloakseparering, håndtering af nyanlæg eller reparationer af kloaker.

Vi kører gerne ud til kunder i Århus, Odder, Horsens, Skanderborg og omegn.

Kvalitetsbevidst med øje for de små detaljer

Som autoriseret kloakmester er vi utroligt kvalitetsbevidste, og har øje for selv de mindste detaljer. Vi leverer holdbare løsninger inden for kloakarbejde og kloakservice, og vi bestræber os altid på, at efterleve alle aftalte betingelser, priser og leveringstider.

Vi er altid klar til at tage nye opgaver ind, også akutte problemer. Kontakt os endelig hurtigst muligt, hvis du har mistanke om stoppede kloakrør eller afløb.

TV inspektion

Er du i tvivl, om din kloak fungerer, som den skal? Så kan du med fordel få tjekket dens tilstand ved hjælp af en TV-inspektion, og være på den sikre side.

Vi har stor erfaring indenfor faget, og er blandt andet i stand til at tilbyde professionel TV-inspektion hos både private og erhvervskunder. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har mistanke om, at din kloak ikke fungerer, som den skal.

Certificeret rottespærremontør

En rottespærrer er en installation, der skal forhindre kloakrotter i at trænge ind i bygninger fra hovedkloakkerne. De opsættes typisk i kloakstikledninger og regnvandsledninger, der danner afløb fra bygninger ud til en hovedkloak. For at kunne opsætte en rottespærrer, skal man være certificeret rottespærremontør – og det er vi.

Vi installerer rottespærrer professionelt – så du slipper for, at få besøg af små ubudne gæster fra kloakken og ind i din bygning.

Få et godt tilbud på kloakarbejde

Er du interesseret i at få et godt tilbud på kloakarbejde? Så kan du kontakte os ganske uforpligtende og høre mere om, hvad vores kloakmester kan gøre for dig. Kontakt os på telefon (+45) 21 71 31 51 eller skriv til os på e-mail kontakt@hansenentreprenoer.dk.

Har du spørgsmål? Send en besked!

For yderligere information, så skriv til os via vores kontaktoplysninger eller vores formular.

(+45) 21 71 31 51
kontakt@hansenentreprenoer.dk