Tilbygning til alle typer huse i solide kvalitetsmaterialer

Drømmer du om nogle ekstra kvadratmeter til boligen, kan en tilbygning være en god løsning. Så slipper du for at flytte, hvis du er glad for, hvor du bor. Vores entreprenørfirma tilbyder tilbygninger til alle typer huse i Odder, Mårslet, Hasselager, Tranbjerg og omegn, hvor vi har vores primære kundekreds.


​Har du en ambition om renovering af hus eller måske ombygning af parcelhus, er der mange muligheder for at skræddersy din nye tilbygning, så den passer ind i det eksisterende byggeri og lever op til bygningsreglementet. Det er et godt alternativ til dig, der gerne vil have et større hus, men som ikke er interesseret i at flytte. Byg en udestue eller et andet rum, som giver dig lige præcis den plads, du mangler. Det kan vi hjælpe dig med – også med at skaffe byggetilladelse.

Hvad koster en tilbygning?

En tilbygning i træ, en tilbygning til sommerhus og en glastilbygning er tre eksempler på mulighederne. Derfor er priserne også vidt forskellige. Hvad koster en tilbygning på 30 kvm og en på 40 kvm? Priserne varierer alt efter, om der er tale om en almindelig tilbygning, eller om der skal være en 1. sal, et badeværelse og så videre.

Vi tilbyder en totalentreprise, hvilket er en fordel for en bygherre, som derfor kun har én kontaktperson at henvende sig til. Vi tilbyder også nybyg og regulær ombygning. I forbindelse med en totalentreprise kan vi også tilbyde:​

  • ​​Afretning af have og haveanlæg
  • ​Såning af græs og udlægning af rullegræs
  • ​Komplette haveanlæg
  • ​Samt andet anlægsarbejde

Kontakt os og få en konkurrencedygtig pris

Søger du en kompetent entreprenør, der kan stå for din tilbygning? Vi har konkurrencedygtige priser, men prisen afhænger selvfølgelig meget af valget af materialer.

​Kontakt os for et tilbud på telefon 21 71 31 51 eller skriv til os på e-mail kontakt@hansenentreprenoer.dk.​​ Vi kommer også gerne i Solbjerg, Malling og Beder eller andre steder nær Århus.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på Facebook

Hansen Entreprenør ApS

CVR: 38661698