Kloakmester med mange års erfaring

Hos Hansen Entreprenør ApS er vi en autoriseret kloakmester med mange års erfaring inden for kloakarbejde for private, erhverv og det offentlige i Århus og opland herunder Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Solbjerg, Mårslet Malling, Beder m.m. Vi kommer også gerne til Odder, Horsens og Skanderborg. Har du brug for en kompetent specialist til kloakarbejde og kloakservice til eksempelvis kloakseparering, håndtering af nyanlæg eller reparationer, er vi klar til at løfte opgaven.

​Kloakseparering adskiller regnvand og spildevand

Ældre kloaknet, der ikke er dimensioneret til nutidens udfordringer, klimaforandringer og befolkningstilvækst forårsager en større overbelastning. Det kan give ulækkert og ildelugtende kloakvand i og omkring din bolig samt ved kysterne, vandløb og overløb til søer.

Kloakseparering eller separatkloakering er en løsning, der aflaster både kloakker og rensningsanlæg. Regnvandet bliver ledt direkte ud til afløb og søer, i stedet for at belaste kloaknettet. ​Hos Hansen Entreprenør ApS er vi eksperter i kloakseparering. 

​Tilfredshed betyder alt for os

Vi vægter kvalitet højt, uanset hvor stor eller lille en opgave af kloakarbejde eller kloakservice der er tale om. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os, og derfor strækker vi os langt for at levere et slutresultat, der lever fuldt op til dine forventninger. ​ Mangler du en kloakmester til et eftersyn af tilstoppede kloakker eller afløb, kan du altid kontakte os ved behov.

​Kvalitetsbevidst kloakmester med øje for de små detaljer

Som autoriseret kloakmester er vi utroligt kvalitetsbevidste og har øje for selv de mindste detaljer. Vi leverer holdbare løsninger inden for kloakarbejde og kloakservice, og vi bestræber os altid på at efterleve alle aftalte betingelser, priser og leveringstider.

Vi er altid klar til at tage nye opgaver ind Har du en opgave, der er presserende, er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os endelig omgående, hvis du har mistanke om stoppede kloakrør eller afløb. Lad altid tvivlen komme dig til gode.

TV-inspektion

Er du i tvivl om, hvorvidt din kloak fungerer, som den skal? Så kan du med fordel få tjekket dens tilstand ved hjælp af en TV-inspektion. Lige her hos Hansen Entreprenør tilbydes inspektion af kloak hos alle kunder i Århus og opland herunder Højbjerg, Hasselager, Tranbjerg, Solbjerg, Mårslet Malling, Beder m.m. Vi kommer også gerne til Odder, Horsens og Skanderborg.

Vi har stor erfaring inden for faget, hvorfor vi bl.a. er i stand til at tilbyde professionel TV-inspektion hos både private og erhvervskunder. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har mistanke om, at din kloak ikke fungerer, som den skal.

Vi er Certificeret rottespærre-montør

En rottespærre er en installation, der skal forhindre kloakrotter i, at trænge ind i bygninger fra hovedkloakkerne. De opsættes typisk i kloakstikledninger og regnvandsledninger, der danner afløb fra bygninger ud til en hovedkloak. Man skal være Certificeret rottespærre-montør for at må monter en rottespærre DET ER VI!!.

Få et godt tilbud på kloakseparering eller andet kloakarbejde

Er du interesseret i at få et godt tilbud på din opgave, kan du kontakte os ganske uforpligtende og høre mere om, hvad vores kloakmester kan gøre for dig. Kontakt os på telefon 21 71 31 51 eller skriv til os på e-mail kontakt@hansenentreprenoer.dk.

Få et gratis tilbud!

Udfyld gerne formularen så kontakter vi dig hurtigst muligt med et tilbud​