Haveservice for private og erhverv

Hos Hansen Entreprenør ApS tilbyder vi grundig og effektiv haveservice for private og erhverv i Odder, Århus og Skanderborg samt omegn. Trænger din gamle terrasse eller græsplæne til nyt liv, er vi specialister i haveservice og har mange års erfaring.

Er der tale om en komplet, ny etablering af nedenstående, kan vi hjælpe med alt fra planlægning til eksekvering.

  • ​​Terrasse
  • ​Støttemure
  • ​Trapper
  • ​Grønne arealer
  • ​Omlægning af gamle plæner
  • ​Anlæg af nye plæner.

Professionel haveservice med fokus på dine behov

Har du ikke selv tid eller lyst til at servicere din have og anlæg samt sørge for, at alt ser pænt og redeligt ud, kan vi skræddersy en løsning til dig, som har fokus på dine behov. Om det er haveservice én gang om ugen eller om måneden, er helt op til dig - uanset om det er i villahaven, i firmahaven eller i parker.

Er det hele grunden, der skal forvandles, eller blot enkelte dele, der skal ændres, lægger vi vægt på at skabe en flot og gennemtænkt løsning, som giver sammenhæng og glæde. Få en god pris på dit projekt og få udført et professionelt stykke arbejde af eksperter i have og anlæg.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe dig med haveservice, kan du kontakte os for en nærmere aftale samt få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre om dine tanker og planer på telefon 21 71 31 51, men du kan også skrive til vores e-mail kontakt@hansenentreprenoer.dk

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af mere end 4 anmeldelser på Facebook

Hansen Entreprenør ApS

CVR: 38661698